Despre noi

Suntem receptivi la întrebările care le aveți.

Istorie

Spot.md a pornit ca o idee si a devenit in scurt timp compania care te ajuta sa-ti largesti orizonturi. Noi facem ca afacerea ta si imaginea ta sa devina instantaneu si interesul altora, iar gindurile si conceptiile tale incep sa se masoare in biti. Site-urile sunt acum un trend cautat de toti. Cu toate astea ele exista de ceva timp. Odata cu impunerea acestora pe piata IT, s-a impus treptat si Compania Spot.md. Un produs care isi are inceptul intr-un amalgam de idei si forte care vor sa-si lase amprenta adinc in realizarea site-urilor de calitate, moderne, inedite.

Echipa

Un virtej de forte, idei si conceptii inovative. Asa se descrie echipa care te ajuta sa te impui ca imagine, sa-ti dezvolti afaceri si sa ajungi in ochii utilizatorilor si potentialilor clienti. Cei care sunt deopotriva cu compania si purtatorii semnaturii marca Spot.md, stiu sa creeze mediul optim pentru ca clientii nostri sa se simta importanti. Echipa Spot.md se remarca si creeaza, prin pozitivism, dedicatie, fler si perspicacitate. Punem accent pe calitate si cerinte, asigurind totodata un succes reciproc.

 

Scop

Intre creativitate si eficienta, Spot.md le alege pe ambele. Elaborarea unui site modern accesorizat cu un web design creativ devine din start accentul forte pe care se bazeaza compania. Alaturi merg, gazduirea site-ului in internet pe server-ele securizate si optimizarea pentru motoare de cautare( SEO). Ai un interes si vrei sa-l cunoasca toti atunci Spot.md iti ofera atit platforma ideala pentru expunerea acestuia, cit si acordarea unui suport permanent in mentinerea site-ului. Si daca detii deja un website, atunci compania noastra te ajuta sa-i dai viata printr-un design si re-design modern, inspirat din experiente internationale. Scopul tau, este scopul Spot.md!!!